Il Divo 15 - vuotisjuhlakonsertti Helsingin jäähallissa (kuljetus)

Myyjä: Jyrkilä Oy
alk.
30
/ hlö

Il Divo palaa Suomeen 15-vuotisjuhlakiertueellaan!

Yhtye nähdään Helsingissä 10. lokakuuta uuden ohjelmiston kera. 

Viime vuoden lopulla Helsingin Jäähallin täyttänyt Il Divo -kvartetti palaa Suomeen suuren kysynnän siivittämänä, ja tämä maailman suosituin pop-oopperakvartetti konsertoi jälleen Helsingin Jäähallissa torstaina 10. lokakuuta.

Viimeksi uuden elokuvasävelmiin keskittyneen Timeless-albuminsa tiimoilta Helsingissä nähty upea nelikko juhlii paraikaa 15-vuotista uraansa, joten luvassa on läpileikkaus miljoonia myyneen yhtyeen vuosien parhaista paloista. Konsertti onosa yhtyeen syksyn kiertuetta, jonka muut päivät löytyvät pian yhtyeen nettisivuilta.

Pop-oopperakvartetti Urs Bühler (tenori), David Miller (tenori), Sébastien Izambard (vox popul) ja Carlos Marín (baritoni) päättelee tällä hetkellä Yhdysvaltain-kiertuettaan ja suuntaa siitä Etelä-Amerikkaan ja kesällä takaisin Eurooppaan esiintyen muun muassa Iso-Britanniassa ja Espanjassa. 

Yhtye aikoo pysytellä lavoilla vielä ainakin seuraavat 15 vuotta, mikäli fanit niin haluavat.

"Kiertueella vietetään paljon aikaa lentokoneissa, joissa ilma on kuivaa, aina on vaara sairastua, eri aikavyöhykkeetsaavat aikaan jetlagin...mutta se on vain tämän homman luonne” , Miller kertoi The Irish Newsin haastattelussa lisäten,että hyvä käytös ja huumori ovat siivittäneet nelikon yli näiden arkielämän karikoiden. "Yritämme pitää homman niin kevyenä kuin pystymme, vaikka se ei ole aina helppoa, kun paineet esiintyä joka ilta tai joka toinen ilta ovat niskassa. Mutta nyt olemme tämän laivan kapteeneita”, hän lisää tyytyväisenä.


Matkan hinta 30€  sis. Meno/paluukuljetuksen Huom! Huomioithan ystävällisesti, että maksu bussissa on mahdollinen vain kortilla (ei käteismaksua).  

 Il Divo 15 - vuotisjuhlakonsertti  Helsingin jäähallissa (kuljetus) 2

Lähtöaikataulu ja hinnat

Torstai 10.10.2019

KLO
16:10 Hamina - Haminan linja-autoasema 30 €
16:30 Kotka - Karhulan linja-autoasema 30 €
16:50 Kotka - Kotkan linja-autoasema 30 €
17:10 Kotka - Jyrkilän tallit 30 €
17:15 Pyhtää - Siltakylän pikavuoropys. 30 €
17:25 Pyhtää - Pyhtään kk pikavuoropys. 30 €
17:40 Loviisa - Loviisan matkahuolto 30 €
18:10 Porvoo - Porvoon turistipysäkki 30 €

Matkapaketti sisältää

Kuljetus

Matkan myyjä

Jyrkilä Oy
Aittakorventie 2
48400 Kotka
050-3866001