Romantiikan jättiläiset - Meidän romanssi Finlandiatalossa

Myyjä: Jyrkilä Oy
alk.
98
/ hlö

Romantiikan jättiläiset -suurkonsertti Finlandia-talossa marraskuussa!

Helsingissä saadaan kokea marraskuussa todellinen tähtientäyteinen suurkonsertti, kun Suomen, Viron ja Venäjän huippuartistit kokoontuvat yhteiseen esiintymiseen Finlandia-taloon. Tässä Romantiikan jättiläiset -konsertissa esiintyvät mm. Diandra ja Kyösti Mäkimattila sekä Mikko Leppilampi, joka myös juontaa konsertin. Kansainvälisiä artisteja edustavat mm. Venäjän The Voice -kilpailun voittaja Petr Zaharov ja maailmankuulu saksofonisti Igor Butman. 

Muita konsertin artisteja ovat Suomessa jo 30 vuotta asunut koloratuurisopraano Elena Putina sekä venäläisistä artisteista mm. Alena Petrovskaja ja Terem Quartet. Viroa edustaa mm. Viron Kansallisoopperan poikakuoro kapellimestarinaan Hirvo Surva. 

Alena Petrovskaja on erikoistunut perinteisiin venäläisiin kansanlauluihin, ja häntä kutsutaankin Venäjän sielun ja sydämen tulkitsijaksi. Petr Zaharov on karismaattinen ja tummaääninen venäläinen laulaja, näyttelijä ja pedagogi ja noussut tunnetuksi Venäjän Voice-laulukilpailun 7. tuotantokauden voittajana. 

Pietarilainen Terem Quartet on tullut maailmankuuluksi soittamalla uudella otteella perinteisiä venäläisiä kansansoittimia, kuten balalaikkaa ja domraa. Historiansa aikana yli 3 000 konserttia 60 eri maassa soittanut kvartetti tuli suurelle yleisölle tunnetuksi esiintyessään olympialaisten avajaisissa sekä vuoden 2009 Eurovision laulukilpailuissa Moskovassa. Igor Butman on puolestaan ympäri maailman arvostusta nauttiva tenori- ja sopraanosaksofonisti, joka on nähty myös Pori Jazz Festivaalin lavalla. Jopa Yhdysvaltain entinen presidentti Bill Clinton on kutsunut Butmania lempisaksofonistikseen. 

Viron Kansallisoopperan poikakuoro, Rahvusooper Estonia Poistekoor, aloitti toimintansa 1971, ja Hirvo Surva nimitettiin sen taiteelliseksi johtajaksi 2001 Kuorossa laulaa kaikkiaan yli sata taidokasta nuorta laulajaa. 

Marraskuinen Romantiikan jättiläiset -konsertti on jo 17. kerta, kun Romanssimusiikin Edistämisyhdistys ry järjestää kyseisen tapahtuman. Nyt pidettävä konsertti on jatkoa aiemmille Meidän romanssi - ja Vuosisadan romanssi -konserteille. 

Konserttisarjan perustaja ja itsekin lavalle laulajana nouseva Elena Putina on asunut Suomessa jo 30 vuoden ajan. Hän on tullut vuosien aikana tutuksi lukuisille suomalaiskatsojille monista TV-ohjelmista sekä venäläisten romanssien tulkinnoistaan. Suurta arvostusta nauttiva Putina on muun muassa voittanut huomattavan kansainvälisen romanssimusiikkikilpailun Pietarissa, ja hän toimii myös Romantiikan jättiläiset –konserttiprojektin johtajana.

Matkan hinta 98 euroa sis. Meno/paluukuljetuksen sekä lipun Permannolta C - katsomosta rivit 13-19,22,24

Konsertti alkaa klo 19:00 ja kestää n 2h 30min sis. väliajan.Lähtöaikataulu ja hinnat

Lauantai 2.11.2019

KLO
15:30 Hamina - Haminan linja-autoasema 98 €
15:50 Kotka - Karhulan linja-autoasema 98 €
16:10 Kotka - Kotkan linja-autoasema 98 €
16:30 Kotka - Jyrkilän tallit 98 €
16:35 Pyhtää - Siltakylän pikavuoropys. 98 €
16:45 Pyhtää - Pyhtään kk pikavuoropys. 98 €
17:00 Loviisa - Loviisan matkahuolto 98 €
17:30 Porvoo - Porvoon turistipysäkki 98 €

Matkapaketti sisältää

Kuljetus ja lippu

Matkan myyjä

Jyrkilä Oy
Aittakorventie 2
48400 Kotka
050-3866001