Ruskamatka Lappiin

Myyjä: Lehdon Liikenne Oy
alk.
925
/ hlö

YKKÖSMATKAT

Väriloistoa Lapissa.

Syksyiset ruskamatkamme ovat jo vuosien perinne. Matkat on harkiten suunniteltu kaikille Lapin ja luonnon ystäville. Tämän vuoden matkoilla tutustumme mm. Aavasaksaan, Saanatunturiin, kolmen valtakunnan rajapyykkiin Kilpisjärvellä, Jäämeren rantoihin Norjassa ja Tromssan kaupunkiin sekä Ruotsin Tornionjokilaaksoon. Tarjolla on täysipainoinen matka aitojen kokemuksien ja elämyksien pariin turvalliseen ja kotoisaan Ykkösmatkojen tyyliin.

Matkan kohokohdat: Kilpisjärvi - Tornionjokilaakso - Lapin ruska - Jäämeri 


MATKAOHJELMA

Rovaniemi 1 yö, Kilpisjärvi 3 yötä, Kemi 1 yö 

MA 14.09. ROVANIEMI

Matkaamme läpi Suomen pohjoiseen päin kohti Lapinmaata. Päivän mittaan pidämme sopivin välein virkistäytymistaukoja ja illansuussa olemme Rovaniemellä. Majoitumme Scandic Pohjanhovi hotelliin ja nautimme illallisen.

TI 15.09. YLÖS TUNTURILAPPIIN, KÄSIVARTEEN JA KILPISJÄRVELLE

Aamiaisen jälkeen matkaamme kohti Levin matkailukeskusta, jossa pidämme lounastauon. Matkaamme edelleen ylös Suomen käsivarteen ja iltapuolella eteemme jo avautuukin kimalteleva Kilpisjärvi ruskan maisemissa. Majoitumme Saanatunturin juurelle retrohenkiseen Lapland hotel Kilpikseen kolmeksi yöksi ja nautimme illallisen.

KE 16.09. JÄÄMERI JA NORJAN VUONOJA

Nautittuamme aamiaisen siirrymme ihastelemaan Norjan Lapin ruskaa ja uljaita vuonomaisemia. Matkamme etenee Pohjois-Norjan pääkaupunkiin Tromssaan. Jäämeren katedraali, Lapin korkein ja komein silta, elämyskeskus Polaria ja arktinen akvaario ovat Tromssan tunnusmerkkejä. Omaa aikaa kaupungin katseluun on myös varattuna. Illaksi palaamme Kilpisjärvelle ja nautimme illallisen mielenkiintoisen päivän päätteeksi.

TO 17.09. SAANATUNTURIN MAISEMISSA

Nautimme aamiaisen, jonka jälkeen lähdemme aamupäivällä pienellä laivalla yli Kilpisjärven. Toiselta rannalta on halukkailla mahdollisuus patikoida kuuluisalle Kolmen valtakunnan rajapyykille. Polku on hyvä ja helppo kävellä, matkaa noin 3 km. Iltapäivällä on puolestaan mahdollisuus samoilla Saanatunturin rinteillä ruskan värittämässä ainutlaatuisessa maisemassa. Jollei halua aivan tunturin huipulle kiivetä, jo alempanakin rinteillä on todella hienoissa maisemissa. Yhteinen illallinen.

PE 18.09. TORNIONJOKILAAKSO

Heti aamiaisen jälkeen suuntaamme etelään. Ohitamme aamupäivällä Kaaresuvannon ja Muonion. Kolarissa pidämme tauon mukavalla Wood Jewelin lahjapajalla. Yhteiselle lounaalle pysähdymme Pellossa Vihreälle Pysäkille. Siellä on myös oivat mahdollisuudet viimeisiin lappilaisiin tuliaisostoksiin. Nousemme autolla Aavasaksan Aurinkovaaran laelle, josta ihailemme hulppeita maisemia yli Tornionjoen kauas Ruotsin puolelle. Majoitumme Scandic Kemi.

LA 19.09. KEMI

Hyvä hotelliaamiainen, jonka jälkeen matkamme jatkuu nelostietä Oulun kautta. Sopivasti taukoja pitäen olemme kotiseudulla mukavasti illansuussa piristyneinä ja monta kokemusta rikkaampina. Olemme nähneet Lapin ruskan, tunturit ja Jäämeren!

HINTA: 775 € /hlö/2-hh alkaen Kuopiosta. 1hh lisä 210 € .

Liityntäkuljetus lisämaksusta reitin mukaan.


ILMOITTAUTUMINEN 09.07.20 MENNESSÄ.


Vastuullinen matkanjärjestäjä: YkkösmatkatLähtöaikataulu ja hinnat

Maanantai 14.9.2020

KLO A B
02:50 Janakkala - Turenki Lehdon Liikenteen varikko 925 € 1135 €
03:00 Janakkala - Turenki linja-autoasema 925 € 1135 €
03:30 Hämeenlinna - Wetterhoffin tilausajolaituri 925 € 1135 €
05:00 Lahti - Lahden rautatieasema 865 € 1075 €
09:40 Kuopio - Kuopio Majalahdenkatu 775 € 985 €

Hintaryhmät

A  Matkapaketti: jaettu 2-hengen huone/hlö
B  Matkapaketti: 1-hengen huone/hlö

Matkapaketti sisältää

Laadukkaan linja-autokuljetuksen ilmastoidulla turistibussilla (Liitäntäkuljetukset Suomessa lisähintaan) - Majoitukset 2hh huoneessa - Puolihoitoruokailut - Retkieväät Kilpisjärven päivänä - Laivamatka Kilpisjärven yli - Matkanjohtajan palvelut

Matkan myyjä

Lehdon Liikenne Oy
Hausjärventie 8
14200 Turenki
(03) 630 080