Usein kysyttyä

Etsitkö apua tai vinkkejä Lainin käyttöön? Saat nopeasti ja tehokkaasti vastauksen kysymykseesi katsomalla kysytyimmät kysymykset. Mikäli et löydä etsimääsi, voit aina ottaa yhteyttä asiakapalveluumme.

Varauksen teko

Varauksen teko Lainista tapahtuu siten, että ensimmäisessä vaiheessa asiakas etsii ja valitsee halutun matkan. Tämän jälkeen asiakas syöttää matkustajien nimet, tuotteet, kyytinnousupysäkin sekä tarvittavat lisätiedot ja/tai -tuotteet. Seuraavalla sivulla asiakas ilmoittaa tilaajan tiedot sekä maksutavan.

Loppuunsaatettu varaus päättyy aina vahvistussivulle, joka sisältää varausnumeron. Samalla lähetämme varausvahvistuksen asiakkaan varauksen yhteydessä antamaan sähköpostiosoitteeseen.

Varausnumero ja -vahvistus ovat asiakkaan todiste Lainin kautta tehdystä varauksesta.

Maksaminen

Maksujenvälityksen toteuttaa Checkout Finland Oy (y-tunnus 2196606-6) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista. Maksusi kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle ja sähköpostiisi lähetetään vahvistusviesti. Checkout Finland Oy:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, eli kukaan ulkopuolinen ei voi nähdä tietojasi. Maksun saajana on Checkout Finland Oy.

Varausvahvistus

Kun olet maksanut varauksesi, saat varausvahvistuksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Jos et jostain syystä saa tilausvahvistusta tunnin sisällä tilauksestasi, ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme tai matkan myyjään, jotta voimme tarkistaa että varauksesi on kirjautunut oikein.

Huom!
Varaus on voimassa vasta kun olet saanut varausvahvistuksen.

Muutokset matkaan

Mikäli haluat tehdä muutoksia matkasi sisältöön, ota yhteyttä ko. liikennöitsijään. Näet liikennöitsijän yhteystiedot matkasi tilausvahvistuksesta tai

Matkan peruutus

Mikäli peruutat matkan, huomioithan kunkin liikennöitsijän peruutusehdon. Useinmiten peruutus onnistuu ilman lisäkuluja viimeistään 28 vuorokautta ennen matkan alkua.

Alennuskoodin käyttäminen

Mikäli olet saanut euromääräiseen ja prosentuaaliseen alennukseen oikeuttavan alennuskoodin, syötä koodi sille varattuun kenttään ja paina lunasta. Koodin lunastus tapahtuu Syötä tilaajan tiedot -sivulla.

Jonotuslista/loppuun myyty matka

Mikäli matka on loppuunmyyty, voit ilmoittautua jonotuslistalle. Jonotuslistalla olevat saavat etupäässä tiedon uusista vapaista paikoista sähköpostitse. Huomioithan, että jonossa voi olla useampi henkilö ja jonottajille lähtevä sähköposti on kaikille sama. Viesti ohjaa tekemään varauksen matkakaupasta ja nopeimmat varaajat saavat paikat.